Wednesday, April 11, 2007

SAMA 2007


Då var SAMA över och slut för alltid.
En handfull band där mästaren John Foxx visade att 27 år gamla låtar håller tusen gånger bättre än ett struntband som Combichrist.

Kul att se att stora salen var fylld när S.p.o.c.k spelade, alla tjafsar om att det är så trist att de spelar igen och igen, men det är som att se om Fletch eller Tre Amigos. Man har sett det förr, men det lika förbannat skoj som alltid.

2 comments:

Tom Jerry Boman said...

Ett: Att kalla Compute för ett "tramsband" tar jag som en anledningen till att inte hälsa på dig om jag skulle se dig på stan. Du var elak där så jag är elak tillbaka: Du vet uppenbarligen inte vad du snackar om.

Två: Jag gav en eloge till människorna som brukade besöka Romo, att deras kläder var en del av upplevelsen. Jag må vara 14, 150 eller 32, kläder har med musik att göra och vise versa. Därmed inte sagt att man "måste" klä sig speciellt för att lyssna på musik, men det piggar upp.

Tre: Att din nystartade blogg heter "Musik enligt Tobbe Eriksson" är ju bara för bra för att vara sant!

Fyra: Jag har alltid sett dig som en bra person för Göteborg, en som startat massa bra saker. Men nu...nja jag vet faktiskt inte. Lite kritik får man tåla.

Jerry Boman

tobbe said...

Ett: Jag vet vad jag pratar om och jag har mina åsikter precis som du. Det får du ta, men om du vill hålla den nivån så behöver du absolut inte hälsa på mig. Jag hade hellre tagit en kaffe och diskuterat musik istället.

Två: Hade varit bättre om du orkat se banden istället för att ägna utrymme åt kläder - det är väl musik enligt jerry din blogg heter? Dessutom var väl SAMA en musikfestival? Vill du se på uppklädda människor som inte vet något om musik så kan du åka till Stockholm. Jag har hellre folk som vet något om musik och har bär en cardigan än någon 18-åring med plaströr i håret och som inte vet något.

Tre: Det är helt enkelt för att matcha din blogg, ris och ros. Jag är fri att tycka vad jag vill nu och det tänker jag göra.

Fyra: Jag hoppas jag är en bra person, men även jag måste väl få ha åsikter? Kritik tål jag alltid, du är mer än välkommen - men jag reagerar mot felställd kritik.
Som att dissa John Foxx efter en halv låt t ex. Man får tycka vad man vill om honom, men då vill jag nog att man ser åtminstone ett par låtar innan man sågar. Är det för mycket begärt?
Du vet kanske inte vem han är och inte visste vad han skulle spela?

Till sist Jerry, hur "fräscht" hade det varit att ställa Thermostatic på scen? Hur många miljarder gånger har de inte spelat i stan?